Udnyt det fulde potentiale i din FarmManager software


Ønsker du sparring og support til dit Label FarmManager program og ønsker du at analysere dine fodringsdata med henblik på yderligere optimering så er muligheden her.
Få råd og vejledning om både den praktiske anvendelse af programmet samt en grundig sparring og instruktion i systemets utallige rapporteringsmuligheder.
Rigtig mange mulige besparelser går tabt hos mælkeproducenterne alene fordi softwareprogrammer ikke bruges optimalt. Årsagerne kan f.eks være manglende instruktion fra leverandørens side, nye medarbejdere på ejendommen, yderlige rapporterings krav fra bank og finansiering eller blot manglende tid i det daglige.

Når du har anskaffet dig et Label FarmManager program hvad enten det er det den ældre version eller det nye kar du mulighed for at tilknytte dig en DANSK support, som kender problematikkerne omkring fodermanagement og som underviser og rådgiver i FarmManager fodermanagement software.
Kontakt os og hør hvordan du kan tilknyttes support ordningen.

Er derimod tale om service af vejebokse, vejeceller eller øvrige, er Ryber Consult ikke involveret men kan anbefale en serviceværksted som har erfaring i det.

Udvidet - Software support

Ryber Consult arbejder med installation og geninstallation samt undervisning og træning i brugen af softwareprogrammet FarmManager8 og de nye FarmManager Pro og Business.
Der kan være rapporter som kan være til stor nytte i den taktiske planlægning af bedriftens fodringsmanagement og som vil kunne synliggøre spild og afvigelser som ellers ikke var blevet opdaget. Der kan være rigtig store besparelser at hente ved at opdage afvigelserne i tide.
Du har mulighed for at købe en installationspakke sammen med softwareprogrammet gennem din importør eller via Ryber Consult. Sammen med installationen medfølger en grundig instruktion i brugen af programmet samt efterfølgende telefonisk support.
Ryber Consult tilbyder forskellige udvidede supportpakker med mulighed for assistance i forbindelse med generering af rapporter, opfølgning, taktisk planlægning, lagerstyring og meget mere. Dette kan enten være ved at jeg fysisk kommer ud på ejendommen og hjælper eller ved hjælp gennem fjernskrivebordet Teamviewer. Ved udvidet support tages der selvfølgelig højde for og hensyn til den enkeltes behov.
Har du allerede FarmManager, men er usikker på om du udnytter programmets fulde potentiale kan du bestille et supportbesøg og få hjælp til at komme i gang med lagerstyring og alle de andre funktioner. Det kan vise sig at være en rigtig god investering at få en gennemgang for at sikre dine data.
Ryber Consult
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

NYHED!

FarmManager 8 er blevet videreudviklet til Farm Manager Network og er nu et at de mest brugervenlige og effektive fodringsprogrammer på markedet.
Det nye program imødekommer, på alle områder, den udvikling som sker globalt indenfor mælkeproduktion hvor store enheder bliver endnu større. og større industrienheder se mere her..


Niels B. Nielsen  | Tlf.: 60654460 | agro@ryber.dk